Matstop på vägen

Säsongens längsta bortaresa.

För många i laget var det den längsta någonsin.

Skoftebyn var dessutom piskade att vinna om det ska finnas en chans att vara med bland topp2.

Men matchen började inte bra 2 mål i baken även om Skoftebyn hade många fina chanser så var det en riktigt jobbig start.

Men bollen skulle tillslut hitta mål och det var Riane Haidar som reducerade precis innan paus.

Även om det stod 2-1 till Kalmar i paus så hade Skoftebyn bud på mera. Mera skulle komma och återigen genom Riane Haidar 2-2

Bara 1 min senare gjorde Riane Haidar återigen mål och Skoftebyn var i ledning.

Nu började Kalmar chansa och Skoftebyn hade massor av kontringslägen att utöka men det ville sig inte, utan istället gjorde Kalmar 3-3

Men Riane och Skoftebyn ville annat och Riane gjorde sitt 4e mål och Skoftebyn var återigen i ledning.

Ledningen utökades till 5-3 genom Usama Abunqaira på passning av Riane Haidar.

Skoftebyn skapar massor av chanser resterande del av matchen men Kalmar duktiga målvakt och lite oskärpa stannade det på 5 Skoftebyn mål och istället fick Kalmar in ett mål till sista sekunderna. Matchen slutade 5-4 till Skoftebyn.

Många gjorde det bra efter en trög start men extra plus till Riane Haidar dels för målen men även spelet i övrigt.