Tidans hörna: Viktig seger mot Norrköping

Viktig seger

VIKTIG SEGER

Här kommer en summering ur ett annat perspektiv från rad 7.

Hemmamatch och stora förhoppningar om att vi skulle studsa tillbaka i vinnarspåret. En lugn känsla i när man ser att det saknas en del spelare i Norrköping. Men så lugnt blev det inte.

Norrköping backar hem och slår mycket långbollar på deras Pivot. Ett spel som var rätt väntat. Det är också Norrköping om gör första målet i minut 3.

Vi bränner en del lägen de första fem minuterna. Bland annat har vi två i virket och ett läge som Jonas Olausson missar som bara ska vara mål.

Det känns dessutom som det är grinigt ute på planen.

Bryan Johansson står för ett otroligt vacker mål som leder till lika läge. 2-1 är ett självmål efter en hörna.

När det är 23 sekunder kvar av första för Norrköping långstraff. Viktor Jansson kliver fram med en dubbel räddning.

Efter räddningarna ställer Flamur om i rasande tempo och efter lite billande fram och tillbaka så sätter Flamur bollen i nätet.

Så ledning med 3-1 i halvtid.

Andra halvlek startar lite som första med ett snabbt mål av Norrköping. De ställer om ruskigt snabbt på en av våra hörnor och målet är ett faktum.

Efter detta så känns det som vi tar över ju längre matchen går. Vi får runt på fler spelare medans Norrköping matchar några spelare hårt.

Målen kommer tätt och Norrköping gör ett försök med flygande målvakt men det resulterar i mål för oss.

Haidar avslutar målkalaset med ett snyggt mål och snurr förarbete. Ett fint avslut på matchen.

Siffrorna blir till slut 8-2 och det är ändå imponerande för Norrköping är ett riktigt bra lag.

Rankas från, 1 till 5.

Underhållning: 2

Njae, inte en speciellt rolig match. Men det var gött att vi kunde peta in ett gäng mål på slutet.

Publiken: 4

Synd att inte fler hittar till matcherna. Men de som är där lever sig i matchen.

Musiken: 4

DJ Lundh åter i båset. Spellistan känner vi igen. Men några överraskningar i form av Hästgnägg. STORT.

Körven: n/a

Ingen körv denna gång då restaurangbesök var planerat efter matchen.

Utmärkande spelare i Charmörerna.

1:a Adem Ademi. Vågar utmana i fart och stenhårda passningar. En tvåvägs spelare som alltid är en motståndare i hälarna.

2:a Viktor Jansson. Spelar vaket och är med på de många långa bollarna. Är även med i det offensiva spelet flera gånger. Gjorde en patenterad räddning när han greppar bollen mellan knäna. MAGISKT.

Räddar äv en viktig långstraff.

3:a Bryan Johansson. Spelar lugnt matchen igenom. Osjälvisk och sätter gärna medspelare i fina mållägen. Första målet var grymt snyggt.